torsdag 19 juli 2012

Rosettrygg.

Idag var det varmt igen, hurra! Tog en trekilometers spatsertur i ärmlös, korallfärgad rosettklänning från Asos Curve, och ett par halvlånga/halvkorta svarta leggings. Skönt med svalka! Ta av er koftan, brudar!

3 kommentarer:

Thunsorken sa...

Gretchen! Idag när jag och V promenerade var jag till en början iklädd kofta trots hettan. Och vet du, då tänkte jag på dina ord om att jag inte kan ta ansvar för folks fettfobi utan bara för att jag ska må bra och inte svimma av solsting. Så jag tog av mig koftan och promenerade barärmat i nästan 6km. Och ingen jag mötte kollade konstigt på mig. Faktum är att jag till och med tänkte att IFALL nu någon ansåg att det var fruktansvärt hur en tjockis klätt av sig så är det ju de som är dumma i huvudet som ens lägger energi på att tänka kränkande saker om folk de inte ens känner.

Fan Gretchen, du är ju bra på detta!!! Du gör skillnad!

Sara Brännholm sa...

Japp, helt klart, du gör skillnad, håller med. Dessutom, nu är jag faktiskt förvånad, den längd på tights du har är normalt sett något jag tycker är fult på alla jag hittills sett, jag har inte tyckt de passar alls, men du passar i dem :) De var verkligen jättefina på dig. Mer; du skrev någonting i något inlägg om din mage...eh, skit i den, vet du hur jävla snygg rygg du har???
så. Stå på dig! Var stolt och visa dig precis som du är!

Gretzel. sa...

Tjejer, jag blev så rörd av era kommentarer att jag blev tvungen att fundera och ta in det innan jag svarade. Det är nytt - och oerhört häftigt! - att blogga om sånt här, och få veta att jag faktiskt gör skillnad för människor.

Thunsork: När jag kommer till byn får vi spatsera runt bredvid varandra, med tjocka och knottriga armar. Puss bästa du!

Sara: Oh, här var det så mycket komplimanger att jag nästan blir lite generad! :) Tack!! Och det var första gången jag fick en komplimang för min rygg, coolt!