torsdag 2 augusti 2012

På tåget.

Tar en paus i mitt sommarlov och åker hem till stan en sväng, för att gå på Stockholm music and arts. Hurra vad kul det kommer bli! Typ bara bra artister. På väg till tåget stannade far och jag hos systern, drack en köpp kaffe och pussade vovvarna.
Jag har på mig randig kjol från Lindex vanliga avdelning, och en rosa t-shirt från shirtstore. På den står det "Legalize gay robot marriage before they kill us with their laser beams" och det är ett budskap jag kan stå bako
! Min vän Tobias fick en likadan, men grön, i födelsedagspresent. Nu ska jag försöka undehålla mig med tupplur resten av resan. Vi hörs!

4 kommentarer:

Sara Brännholm sa...

Löööv the t-shirt. =) Sedan tänkte jag höra en pryl med dig med. Du skrev i nåt inlägg att du hade hittat en app som gjorde att du inte behövde använda spegel-tricket längre när du fotade. Vad är det för app?? är det ajfån eller andråid?? :)

Gretzel. sa...

Ja tischan är fantastisk! :D
Appen heter T.Camera och är till itelefon, men det finns nog många liknande till alla smartphones. Jag är totalt bakom flötet när det gäller moderna telefoner, så jag sökte lite på måfå och tog första bästa jag hittade! Haha.

Sara Brännholm sa...

tack Tack!!!!

Systern sa...

och hunden kommer från Orsavovven! ;-)