söndag 11 november 2012

Fika förstås.

Träffade Masja och Tobias för te och konversation tidigare ikväll. Eller igår, för er som är extremt morgonpigga/har extremt morgonpigga barn. Vi hade det gemytligt och avhandlade en del, men jag känner att vi hade behövt mer tid och lugn och ro. Det känner jag iofs alltid. Över till kläderna då! Blommig peplumklänning från Asos Curve, typ tio år gammal favvokofta från H&Ms dåvarande tjockisavdelning BiB. Koftan har hållit sig rätt bra, med bara lite småhål. Använder den väl inte jätteofta, men den är ändå en favorit.
Snart ska jag börja bli lite mer politisk känner jag! Är det inte trökigt med bara outfits, är det ens någon som läser längre?

Nu ska jag försöka somna om!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nej! Jag läser! Gillar att se outfits. Varför ändra på ett vinnande koncept?

Anonym sa...

Det var jag, Jenky.

Anonym sa...

Håller med Jenky; varför ändra på ett vinnande koncept? Vad menar du med politiskt? Om du menar tjockispolitik så är det väl till fördel att blanda upp det med outfits? Det kan ju bli jobbigt med en "tung" blogg, om du förstår hur jag menar.

Ps. Går knappt att kommentera blogspot från mobilen längre. Är det bara jag som har problem att välja ngt annat än "anonym"? /Thunsorken

Anonym sa...

Thunis: Nä, jag kan inte heller kommentera Blogspotbloggar ordentligt från telefonen/iPad:en. Det trasslar när man ska skriva och så kan jag inte välja något annat än Anonym. Hemskt tråkigt eftersom jag nästan bara surfar från telen och skulle kommentera mer om det var lättare. Konstigt gjort av Blogspot.

Anonym sa...

/Jenky

Anna sa...

Jag gillar outfits, men jag läser gärna mer politiska texter från dig också! En finfin kombination tycker jag :)

Anonym sa...

SÅ tjusig klänning!