fredag 28 december 2012

Mellandagsrea.

Av far fick jag bl.a. två tröjor i julklapp, idag var vi och bytte den ena. Istället för en trist tröja fick jag en bedårande blus och en kaxig kavaj! Mer än halva prisets rea, H&M. Vi var även på den lokala butiken Franzéns i Krylbo, där jag ville ha fodrade leggings. Tyvärr fanns de bara i storlek medium, men jag fick ett par andea leggings som verkade varma, och en sport-bh.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjusigt! Jag var också på Franzens idag och letade termoleggings (som bara fanns i S och M). Jag köpte 2 andra leggings och en bh (KORS I TAKET!). När jag kim hem upptäckte jag att tillverkarna skrivit något med brun penna på det ena paret leggings, men jag vägrar lämna tillbaka dem eftersom det inte fanns några fler i min strl. Vilken tid var ni där? Tänk om vi var där samtidigt! Jag var där typ runt 12.

Gretzel sa...

Tack! Alla dissar att kavajen är för trång stängd, så jag kanske bara använder den öppen eller med bara översta knappen knäppt.
Ja jäkla termoleggings! Fanns dock på tradera och ebay såg jag. Behöver verkligen!
Vad hade de skrivit?
Nä vi var där runt 15.30 så vi missade varandra!

Anna sa...

Äsch, den där kavajen ser ju alldeles lagom ut, tycker jag! Trinny och Susannah säger faktiskt att kavajer ska man aldrig köpa för stora! Och då är det ju sant, det vet ju alla ;) Nä, men allvarligt, den är inte alls för liten. Och kombon var superfin för övrigt :)

Gretzel. sa...

Tack Anna! Och jag håller faktiskt med dem, mina kamrater brukar skoja om att man ser ut som om man var med i Sopranos om man har för stor kavaj :D