söndag 27 januari 2013

Konsertnatta.

Åt buffé på Seyhmus vegetariska med Masja, sedan for vi till Filadelfiakyrkan och såg konsert med Conor Oberst. Åh vilken karl! Kär är vad man blir. Även First Aid Kit var med på ett gäng låtar, bedårande töser. När konserten var över tågade vi vidare till den lilla baren Två och tog ett par alkoholfria pilsner, trevligt! När jag stod utanför och rökte kom en söt karl och försökte språka med mig. Jag svarade blygt och enstavigt och fimpade sedan min cigarett och gick in igen. Klarar inte av amour utanför datamaskinen! Hur gör man, vad skulle jag ha gjort?
Nå.
Jag hade röd dräkt från Cellbes, svart- och vitrandig tröja från H&M bib, hårprydnad i form av jordgubbe via ebay och ugglering via Tradera. Såg lite ut som om jag skulle på Socialdemokratiska kvinnoförbundets kongress :) Mina döda tanter hade varit stolta.3 kommentarer:

Anonym sa...

Fin ring!
Och alltså, jag tycker inte att man måste stå och vara nå slags konversationsmästare med någon som kommer fram till en på krogen. Du kanske inte var in the mood för flirt just då helt enkelt. Det är okay att inte vilja eller bli obekväm. Även om det är en söt karl. :) Personligen har jag alltid haft svårt för främmande människor som ska komma fram och samtala. Känns som om man inte har nåt att prata om. Tur att internet finns, annars hade jag väl aldrig träffat M. :D
/Jenks

Anonym sa...

Vilken fin outfit! Du klär i rött! Håller med jenky angående småprat med främmande människor, himla svårt. Jag blur helt tom i huvudet när okända börjar prata med mig. Men festligt att karln var stilig! Kanske borde hänga oftare på lokal grety? Det kan vi göra när jag kommer på besök inom kort! :) /thunsorken

Gretzel. sa...

Tack flickor!
Och jag ville småprata lite med honom, jag vet bara inte hur man gör längre. Det är fan skillnad med lite alkohol i kroppen! Jag är så jävla stel i såna sammanhang. På kurs eller i föreningssammanhang eller på hemma hos-middagar kan jag vara snacksalig, men jag blir så osäker när andra har druckit (Obs, han var ej full) och jag är nykter. Men ja Thunsork, jag röstar för lite stillsamt barhäng när du kommer hit!