onsdag 5 juni 2013

FIN VA!!!!!!!

Idag hämtade jag ut paket! Ett chunky pärlhalsband och ett par dojor, bägge via Ebay. Funderade först på att försöka förlänga halsbandet, men nu gillar jag det! Skorna känns ok hittills men har icke provat dem på asfalt - det är oftast där skor failar för mig pga tunna sulor eller ostadiga klackar. Nåja, jag får traska till 7-11 senare för två minuters provpromenad. Går det inte bra ger jag bort dem till förste paxare, vilket oftast brukar vara Jenky ;)
Klänningen är från Tradera för flera år sedan, och hårblomman har jag för mig är från Lindex.
Ps! Benen har inte rakats på flera år och jag känner mig fabulous! Alla får göra exakt vad de vill med sina kroppar, raka på om du vill det - men känner du att du är slö eller vill göra ett feministiskt statement eller får utslag av rakning eller vad skälet nu månde vara, och du känner dig lite osäker; kolla hur amazing jag är i håriga ben, och känn min SUPERPEPP till dig!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har sjukt läckra ben, håriga eller ej. Jag begriper inte, hade inte du stubbeben tidigare? Måste jag ha klackar för att få spiror? Jag älskar inte klackar. Särskilt inte sedan jag bröt tassen och blev sned i hela kroppen :(
Puss thunsorken

Ps. Jag älskar den här jäkla bloggen människa!!! Vill ha nytt inlägg varje timme!! :D

Nathalie sa...

Åh, önskar att jag också vågade låta benen vara håriga! Men fan, det är svårt att väl ta det steger... Pinsamt men sant.

Gretzel. sa...

Åh tack Thunsorken! Jag vet inte vad som skett med mina ben, om de förändrat sig eller om jag hade onödiga komplex tidigare. Ingen som inte vill ha klackar måste ha klackar! Och jag får väl försöka uppdatera oftare så du blir nöjd! ;) Puss!

Nathalie! Jag vet hur svårt det är! Men du kanske kan prova att raka dig lite mer sällan i början? Om du rakar benen varannan dag kan du ta det ett par gånger i veckan eller så, för att känna dig fram. Och det är inte ett dugg pinsamt, vi är alla påverkade av alla dessa skönhetsideal. ALLA. Det går inte att komma ifrån! Man gör så gott man kan, bara.

Nathalie sa...

Att gå runt hemma med håriga ben gör mig inget och jag låter rakhyveln vara hela vintern. Men det är just det där steget att ge sig ut och visa benen på sommaren som är svårast. Fast idag vågade jag trots allt lufta lite stubb i alla fall. Så det går ju framåt! :)