söndag 22 januari 2012

50-tal.

Idag skjutsade far hem mig, från byn till stan. Det är fint att vara i byn och pussa katter, men förbannat skönt att vara tillbaka i stan! Bilar som susar förbi utanför fönstret, affärer, museer.
Nåja. Så här söt var jag idag!


Jumper, pudelkjol och scarf från ebay (egentligen utklädningskostym, men det sket man väl i), rosett i håret från Monki, glasögon från Smarteyes. Under alltsammans har jag en skön gammal underklänning från Erikshjälpens second hand i Hedemora. Kalasbyxorna är från Lindex, och för en gångs skull inte för korta! Dock hasar de ned från midjan, eftersom jag är sälformad.

6 kommentarer:

Jenky sa...

Vilken fin! Vad för slags utklädningsdräkt skulle det vara?

Lida T sa...

Guuu va fin!!! En sån kjol vill jag också ha!!

elin sa...

vilken cool kjol!!!med kopplet och allt!

Linda sa...

Ps. Tips från coachen: gravidleggings. De är skapta för runda magar. Om man har en unge eller ej i magen sket man väl i.

Gretzel sa...

Tackar hörni! Det skulle väl vara nå slags 50-talsbruttekostym. Lida, du får screentrycka en pudel på en kjol? Och gravidleggings funkar rätt bra, men jag vill ha fötter på. Och tjockare material. Brukar alltid ha ett par såna underbyxor utanpå, som ska trycka ihop magen och släta ut valkarna. Då sitter strumpbrallerna uppe.

Linda sa...

Fast det finns preggoleggings i tjockare tyg med fötter :) såg det ibland när jag var preggo fast jag behövde inga eftersom jag var i störst behov av såna på sommarn. Nu för tiden går jag bara runt i mysbyxor och linne :S need help dressing efter förlossning sattsäga.