lördag 21 januari 2012

Haters.

Jag vet att väldigt många får utstå näthat, men jag misstänker att hatarna extra gärna ger sig på tjocka människor. Det är iallafall främst det de påhopp jag får handlar om. Jag försöker tänka att det är sorgliga, enfaldiga människor som gör sånt - men det går inte att sticka under stol med att jag tar åt mig och blir ledsen. Det är svårt att tycka om sig själv när andra uppenbarligen hatar mig, enbart baserat på hur jag ser ut.
Här är ett exempel på ett meddelande jag fick på en dejtingsajt för ett tag sedan:

"Meeen va faaaan!!! Gå och häng dig, för helvete!!!

Om du nu hittar ett rep som orkar bära upp din deformerade flodhästkropp...

Patetiskt behöva se sådana fullfjädrade skräcködlor ta upp plats här på SD !!!"

9 kommentarer:

Linda sa...

Den där sopan till människa skulle jag med glädje möblera om i ansiktet på.

Gretzel sa...

Riktiga väninnor spöar ens fiender! <3

Linda sa...

Haha, ja åtminstone i fantasin. Men seriöst, jag tror helt ärligt att det är en lågstatusmänniska som haft mage att vräka ur sig det där. Alternativt en läkare. De är uteslutande white trash-folk och läkare som vräkt ur sig elakheter till mig. Fast mailet du fick är nog tamejfan det värsta jag hört. Jag skulle ha anmält honom (utgår ifrån att det är en man). Vilken sida skrev han på?

Jenky sa...

Men fail på kontakttekniken från hans/hennes sida. Anmäl personen till dejtingsidan!

Gretzel sa...

Han skrev på spraydate, och jag ids inte anmäla honom. Vill inte ge honom den uppmärksamheten, för det är nog vad han vill ha - en reaktion.

Linda sa...

Nä vet du, jag tror faktiskt inte att han räknar med att bli anmäld. Jag tror att han är en väldigt osmart och djupt störd människa som sitter hemma på kammarn och är elak mot människor utan att räkna med några som helst konsekvenser. Hade han bild på sig själv?

Jenky sa...

Ja, ge igen! Ibland mår man bra av att vara lite elak tillbaka.

Annika sa...

Jag tycker gott att du kan anmäla honom (ja, jag tar också för givet att det är en karl). Men framför allt tycker jag att du ska försöka att inte ta åt dig av sådana kommentarer. Det är ju enbart idioter som beter sig på det där viset, och dom förtjänar inte en sekund av dina tankar!

elin sa...

vilken fjant,det är sjukt va folk skriver på nätet.du är bäst!kram!