fredag 14 september 2012

Irritationsmoment.

Ja jag vet inte, det kanske bara är på grund av mina egna komplex jag reagerar på detta? Men jag tror inte det. Det är tröttsamt att kvinnor alltid ska sexualiseras, t.om. i det här sammanhanget. Jag kommer att tänka på Hultsfred -99 när min (då) balla idol Courtney Love tog upp en massa tjejer på scen, och pressade dem att ta av sig på överkroppen. Min homegirl Linda blev upplockad på scenen, och Courtney blev sur när L inte ville ta av sig bh:n.So much for feminism and solidarity. Patt-riot.

3 kommentarer:

Thunsorken sa...

Ja hon blev mycket sur. Men tänk vad duktig jag var som stod emot när vår största idol beodrade mig att exponera mina bröst! Sedan att de åkte fram i tid och otid flera år senare talar vi tyst om.

Gretzel sa...

Ja du var jätteduktig och modig, vi var ju bara små 18-åriga bebisar då!
Och hehe, ja... Jag undrar hur många tuttbilder Tobs har på lager? Bögen med största tuttbildssamlingen! Fast skillnaden är ju att då var det på våra villkor och på skoj inför varandra, inte för att verka sexiga för jävla snubbar.

Thunsorken sa...

Jamen precis, det var ju mest för varann vi visade pattarna. Jag tror att kidsen gör samma sak än idag; visar och klämmer på varanns pattar samt hånglar med varann som om det inte fanns någon morgondag. Jag vågar nog hävda att jag inte bara tror, utan VET, att det är så. Men vafan, fröknar har också öron.