måndag 14 oktober 2013

Áhkkájacka!

Jag är så förbannat trött på att frysa hela vintrarna! I övrigt gillar jag ju vintern rätt hyfsat, med snö och pepparkakur osv. Men även Stockholms vintrar är snåla. Aldrig har jag frusit så mycket som min första vinter här. Sååå, jag övertalade min far att pröjsa en dyr jäkla vinterjacka från áhkká via Ellos. Som tur var hade jag rabattkod på 50% (ellos är extremt frikostiga med rabattkoder!) så det blev "bara" runt niehundra spänn. Köpte även en göllig pyjamas.

Valde storlek 60, brukar ha 56 på jackor. Nu får jag plats med en varm tröja under, men hade bara en halvtunn klänning under proveriet.
Länk till jackan! http://www.ellos.se/ahkka/ahkka-aliissa-w-parka/395105?N=1z13w16Z1z141n2Z1z141ll&Nao=4

Först bilder från Ellos hemsida, sedan några bilder jag just tog på mig i den. Vad tycker ni? Jag tycker nog "kunde ha varit lite finare, men LUGNT värt det när snöstormarna ilar ned innanför nacken". Och rätt fin är den ju! Bara jag som envisas med att vilja ha allt figursytt.
Och att trynet är svettrött av promenad från postkontoret + provning av världens varmaste jacka, och att håret är flottigare än hela 90-talets grungeelits hår sammanslaget - vet ni, det sket man väl i.3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker den är fin och mysig. Har själv spanat på den i blått. =)

Gretzel. sa...

Tack! Ja jag valde mellan blått och grönt faktiskt, bägge såg superfina ut!

Anonym sa...

Den är jättefin den där, har också kollat på den :)//Marie F